Niets is mooier dan uw pasgeboren baby. 
De eerste dagen na de geboorte van uw schat vliegen voorbij, zonder dat u het beseft.
Ik leg deze momenten graag voor u vast. Dan heeft u mooie, professionele foto's.
De sessie in de studio vindt plaats wanneer de baby minimaal 9 dagen oud is en maximaal 18 dagen. De kraamperiode is al lekker voorbij. Jullie zijn bekomen van de bevalling, de voeding is goed op gang,.... Ook is jullie kleintje al goed op temperatuur en hebben jullie de eerste week samen de tijd gehad om lekker te genieten.
Bent u vroeger bevallen dan uitgerekend? Dan kan ik in overleg met u hier ook van afwijken.
Ik werk met een professioneel spiegelreflex foto toestel en speciale lenzen. Natuurlijk zijn er ook professionele studiolichten.

De sessie duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Het kan soms een poosje duren voordat de baby in diepe slaap valt. En ik wil alle rust creëren voor jou en je baby. Er is natuurlijk tijd voor een voeding tussendoor. Ik fotografeer de baby slapend in de mooiste houdingen, maar ook maak ik foto's als jullie kindje wakker is. Zo kunnen we ook dat lieve lachje en de mooie oogjes vastleggen. De familiefoto's worden genomen aan het begin van de sessie, ook met de mogelijke broers en zussen. We moeten  er wel rekening mee houden dat de broers of zussen soms ook nog klein zijn, en niet altijd veel zin hebben om gefotografeerd te worden. Ik doe mijn best om voor jullie de mooiste plaatjes te maken.
Veiligheid en professionaliteit is voor mij een heel belangrijk onderdeel van een newborn sessie. Ik zorg dat ik altijd in de buurt van jullie baby blijf. Indien nodig, vraag ik ouders om op handafstand bij de baby te komen zitten. Ik zorg voor de juiste temperatuur, zachte en veilige materialen. Daarnaast weet ik hoe ik jullie baby mooi kan poseren en houd ik rekening met wat jullie baby prettig vindt. Door mijn ervaring en bijscholingen, ga ik liefdevol en professioneel met jullie baby om tijdens de sessie. 
De prijs voor een newborn sessie is vanaf 290€. De foto's kiezen jullie zelf uit een galerij, die wordt aangemaakt na de fotoreportage. In de prijs is dus inbegrepen: de reportage van 1u30 tot 2u30 met gebruik van alle aanwezige accessoires, het aanmaak van een prive galerij, het bewerken van de gekozen foto's en de usb die jullie mee krijgen met de gekozen foto's in kleur en in zwart-wit. 
Als jullie contact met me opnemen, stuur ik jullie mijn digitale flyer door met aanvullende informatie. 
Jullie mogen tijdens de shoot genieten en toekijken, terwijl ik uw baby in positie leg en fotografeer om zo de mooiste plaatjes te kunnen maken. 
De sessie vindt plaats in mijn studio te Ruiselede. In mijn studio heb ik alles bij de hand. Een lekkere zetel om in te zitten voor de pas bevallen mama en de papa, een chauffage om de baby warm te houden,... Je kunt kiezen uit al mijn accessoires die aanwezig zijn. Een heerlijk eerste uitje voor de fiere, kersverse ouders en hun kleine schat.
De mooiste herinneringen leg ik liefdevol voor jullie vast.

Druk op de knop onderaan om mijn portfolio te visualiseren!
Back to Top