"We hebben genoten van begin tot einde! Séverine heeft ons zeer goed ontvangen. Als kersverse mama van mijn eerste kindje kon ik hij haar ook terecht tijdens de sessie met mijn verhaal en zorgen. Er werd oprecht ook naar me geluisterd en ik werd meteen op mijn gemak gesteld. De sessie hebben wij als zeer ontspannen ervaren alsook ons zoontje die de volledige 3 uur geen kick heeft gegeven. De afgeleverde foto’s zijn werkelijk prachtig. We konden niet kiezen en hebben daarom met plezier bijbetaald om extra foto’s te kunnen koesteren. Wij kijken zeer positief en toch al met heimwee terug naar de fotoshoot. We komen zeker terug!"
-Sarah VdS-
Niets is mooier dan uw pasgeboren baby. 
De eerste dagen van uw baby vliegen voorbij, zonder dat u het beseft.
Ik leg dit moment graag voor u vast.
Dan heeft u een mooie, professionele herinnering aan deze periode.
Ik wil alle rust creëren voor jullie en jullie baby. Ik fotografeer jullie newborn slapend in de mooiste houdingen, maar ook maak ik foto's als jullie kindje wakker is. Zo kunnen we ook dat lieve lachje en de mooie oogjes vastleggen.
Familie foto's zijn ook een onderdeel van de sessie
Veiligheid en professionaliteit is voor mij een heel belangrijk onderdeel van een newborn sessie. Ik zorg dat ik altijd in de buurt van jullie baby blijf. Indien nodig, vraag ik ouders om op handafstand bij de baby te komen zitten. Ik zorg voor de juiste temperatuur, zachte en veilige materialen. Daarnaast weet ik hoe ik jullie baby mooi kan poseren en houd ik rekening met wat jullie baby prettig vindt. Door mijn ervaring en bijscholingen, ga ik liefdevol en professioneel met jullie baby om tijdens de sessie. 
Kijk via onderste knop voor de brochure met alle informaties.
"Zo blij met de keuze die we maakten om jou onze kindjes te laten fotograferen. Niet alleen de zachtheid waarmee je kinderen behandeld, maar ook het geduld, de ontspannen doch professionele sfeer en tot slot het resultaat zijn we héél tevreden over! Bedankt en tot snel!"
-Marlies D.R.-


Druk op de knop onderaan om mijn portfolio te visualiseren!
Back to Top